Дефектите могат да възникнат, когато прониква влага

Разпределителят на запалване е снабден с резба в част на черупката, на която съответната четката колело. Посоката, в която колелото винаги е такова, че да осигури ориентация към външността на върха. Тук има и на контактните зони, които водят до свещта. Когато върхът на разпределителя на запалване преминава през една от тези области, за контакт се освобождава и напрежението се доведе до съответния свещ. Напрежението се доставя от бобина запалване, прониква дистрибутора чрез кабел запалване и се изпраща с помощта на четка дистрибутор.

Това е възможно само, когато четката има съпротивление, така че да се избегне електростатични заряди. Четката на разпределителя на запалване се нарича разпределение ръка, благодарение на формата си. върха му отново никой не е свободна от смущения. Тя се върти близо до контактите, без да ги докосва. Контактът се получава, когато искрата се предава с напрежението. По този повод, той може да бъде произведен силна топлина или дори за кратко горене. Всички остатъци се събират, докато контактните зони са покрити изцяло и липсата става неизбежна. Запалителната свещ свързан вече не може да бъде захранен с ток и следователно искрата вече не може да се предава на съответния електрод, което води до липса на запалване в съответния цилиндър. Това води до неизбежна загуба от гледна точка на работата на двигателя на. деградацията на изпълнение може, разбира се, да има друга причина; обаче, системата за запалване е един от първите, които да бъдат проверени.

Дефектите могат да възникнат, когато влагата прониква дистрибутора и остава там в съответната капачката. Това може да причини повреда dell’ignizione и често влияе на работата на двигателя. В този случай, винаги е полезно да се провери състоянието на пломбите, както и почистете и подсушете дистрибутора. В нашия онлайн магазин ще намерите широк спектър от резервни части (например, свързване прът, термостат, воден спрей дюзи, времето колан, заглавната част на блок) за по-голямата част на автомобилни марки.

Вашият коментар

(*) Required, Your email will not be published