цветови тенденции: пролет палитра

Традиционният борбата между умереност и насищане продължава да бъде изпълнено в цветове модни колекции пролет 2017 г. Но цветови предпочитания губят всякакъв смисъл, когато в хода на въвеждане на нови реални отпечатъци.

флора и фауна – невероятно звучен бележка в съвременната мода не познава граници в завладяването на гардероба на елементи. От връхни дрехи за аксесоари и – флорални мотиви, животински оцветяване и природни мотиви заплени всички, смята високо модни дизайнери.

Културата фолклор – етническа уверено върви направо от модния подиум до витрините на магазините, и в съблекалните, игра с ярки цветове, оставяйки пикантен послевкус. Орнаменти и сложна геометрия оживяват дори и най-лаконични стилове, което прави малки остри фенове искат бързо опитайте следващото ярост.

прекрасен ретро нито дреме сред тематичните щампи, така че не се колебайте да се измъкнем от мецанина на възраст сака и пончо с пачи крак, английски венци и облекчение crimplene. Нова колекция 2017 изненада модернизирани варианти на отпечатъци, например, крокодил мотив в тандем с етнически бродерия.

Вашият коментар

(*) Required, Your email will not be published