Охлаждащата течност вкарва в охладителя посредством тръбите

Радиаторът за нагревателя или топлообменника се използва практически във всички области, в които енергийните потоци влияят един на друг. Това явление се случва и под капака; например в охладителя, охладителя на маслото и в климатичната система. Принципът е следният: два енергийни течения се срещат, но остават разделени от пространство. Поради това те могат да запазят непроменен материален състав. Студената и топлината могат да взаимодействат чрез междинна стена, която е направена от материал, който може да предава тези състояния.

Въздухът тече към външната част на тези стени, които се превръщат от вятърната мелница. Охлаждащата вода от двигателя се довежда до около 80 ° С и отоплява тръбите. Топката удари въздухът е по-студен. Температурата на въздуха се предава през въздушните частици, които отвеждат топлината от тръбата. Когато това се случи, водата в тръбата може да се отърве от топлината. След това налягането се намалява и се охлажда. Най-ефективни са топлообменнитеците, които могат едновременно да обменят големи количества енергия. Този процес е идентичен във всички области, независимо от използването на енергийни потоци. Тя позволява изпълнението на различните зони с енергия, без която тя се произвежда. Тази енергия, готова да се използва и в други области. По този начин генераторът няма да работи и изгарянето няма да генерира допълнителна сила.

По този начин охлаждащата вода се захранва от енергията на двигателя, необходима за задвижването. За да се възползвате от този метод е и отоплителната система. Що се отнася до работата на климатичната система, единственото устройство, което е оставило допълнителен енергиен източник, е нуждата от климатичен компресор. В нашия онлайн магазин ще намерите богата гама от резервни части (например, разширителен съд, мигачи, мигач реле, печати, разширителния вентил) установи, за по-голямата част от автомобилните марки.

Вашият коментар

(*) Required, Your email will not be published