Както при мъжката тенденция

Можем ли да кажем със сигурност, че сме достигнали връхната популярност на мъжките бейзболни шапки и шапки? Вероятно не. Но можем спокойно да заявим, че изложбите от пролет-лято 2018 са буквално изпълнени с бейзболни шапки с различни форми и нюанси.

Както и с тенденцията в раниците, модерни шапки също са направени с използването на първокласни материали като кожа, туид, в съответствие с най-новите тенденции в областта на спорта и посока луксозни мъжки облекла стил, по-нататък. Отново, чрез приемане на тази тенденция, ще рискувал да изглеждаш като тийнейджър, затова внимателно изберете цвят, материал и формата на шапката си, това, което трябва да повлияе върху цялостната стил на обличане. Обърнете специално внимание на емблемите или рисунките, които в този случай играят решаваща роля. Предпочитам монотонни капачки, ако сте по-впечатлен от бизнеса, нисък ключ стил и печатните версии, ако този спорт заема голяма част от живота си.

Бижута и часовници

Видяхме увеличаване на интереса към мъжките бижута в седмицата на модата през пролетта-лятото на 2018 г. като вериги, гривни и висулки. За украса от традиционните благородни метали, дизайнерите добавиха кожа, мъниста и метал, превръщайки този микс в нова тенденция.

Веригата е добър начин да донесете интерес към вашето облекло, в противен случай винаги има китка, на която препоръчваме обличане на няколко кожени гривни с разпръснати мъниста. Ако никоя от тези тенденции не ви се хареса, винаги можете да се обърнете към стария, верен часовник. Някои модни специалисти препоръчват носенето на набора си, което трябва да отпусне изображението, като добави към него хипи.

Отлагането на различни видове метали, кожа, мъниста и метални изделия също изглежда добре, придружено от часовник. Трябва да се има предвид, че изборът в полза на класическите часовници ще бъде един вид баланс във връзка с голяма гривна.

Вашият коментар

(*) Required, Your email will not be published